Cash financiele software

CASH financiële software biedt ons de absolute zekerheid dat onze administratie en die van onze cliënten goed georganiseerd is. Met programmatuur die geschikt is voor verschillende toepassingen en voor verschillende gebruikers is er zeker ook een oplossing, die bij uw bedrijfssituatie aansluit.

CASH is leverbaar onder alle standaard besturingssystemen en als internettoepassing. Uniek is dat alle bestanden onderling uitwisselbaar zijn. En dat is erg makkelijk bij het uitvoeren van controles en voor het maken van correcties. Kiest u voor internetboekhouden met CASHnet dan kunnen we zelfs rechtstreeks met u meekijken in de administratie.

CASH Financieel beschikt verder over alle functies, die nodig zijn voor het voeren van zowel eenvoudige als zeer geavanceerde administraties en is gunstig geprijsd.

De eerste versie van CASH kwam in 1984 op de markt en sindsdien worden duizenden administraties met CASH gevoerd. Door de positieve ervaringen van CASH -gebruikers, is dit aantal blijven groeien én groeit het nog steeds. Cash luistert naar haar gebruikers en houdt de programmatuur praktisch.

Ook wij hebben gekozen voor CASH financiële software. Wellicht is CASH ook wat voor ú! Neem voor meer informatie contact op met ons op of klik naar de website van CASH Software,  www.cash.nl, voor uitgebreide productinformatie.